• Zondag 13 maart stond de wedstrijd tegen DDW op het programma. De thuiswedstrijd tegen DDW werd een paar weken geleden met 21-19 gewonnen, dus met scherpte reden we deze zondag middag naar Reusel om opnieuw de punten te gaan pakken. Helaas had nadat bijna het hele team de afgelopen weken al Corona had gehad nu Jacques Corona te pakken, maar gelukkig was er hele goede vervanging van Carlo en Jet!

    De wedstrijd begon en vrij snel werd het 4-0 in het voordeel van DDW. Vervolgens viel na 10 minuten met veel pech ook nog Geertje uit met een knie blessure, en moest Lisa vroegtijdig het veld in. Daarna wisten we toch de strijdkracht en scherpte te vinden en begonnen ook wij met scoren. De rust gingen we in met een stand van 7-4 in het voordeel van DDW. Koppen bij elkaar en een strak plan voor de 2e helft, om met volle kracht de wedstrijd weer in te gaan. We kwamen terug en de doelpunten vielen om en om, maar wel de hele wedstrijd in het voordeel van DDW. De beslissingen van de scheids vielen hierbij wel steeds in ons nadeel, maar we vochten door! Hard gewerkt maar helaas de wedstrijd verloren met 14-11.

    Nu weer op naar volgende week waarin we thuis tegen spes opnieuw punten kunnen gaan pakken! Hopelijk zien we jullie dan op de tribune