• Wedstrijdzaken: alles op rolletjes laten lopen.

 • Wedstrijdsecretariaat en jurytafel

  Voor vragen over (oefen)wedstrijden of het verzetten hiervan kun je terecht bij Mark van Helvoort, onze wedstrijdsecretaris. Je kunt hem bereiken via: wedstrijdsecretariaat@korfrakkers.nl, 06-33094510.

  Daarnaast coördineert Mark ook de bezetting van de jurytafel, welke aanwezig zijn bij wedstrijden van senioren 1 en 2 en de junioren A1.

 • Jurytafel

  Als de wedstrijden van senioren 1 en 2 of de junioren A1 worden gespeeld, zijn onze leden van de jurytafel ook van de partij. Zij zorgen als juryvoorzitter, schotklokbediende of tijdwaarnemer dat de waarneming goed verloopt.


  Wij zijn op zoek naar extra juryleden om de wedstrijden goed te kunnen verdelen. Heb jij tussen november en maart een aantal uren op zaterdag of zondag beschikbaar om deze taak op je te nemen, neem dan contact op met Mark van Helvoort.

 • Zaalwacht zaterdag

  Voor alle wedstrijden op zaterdag (buiten spelen met schotklok om) worden zaalwachten ingepland om samen met een ouder te zorgen dat het juiste materiaal klaar staat, de scheidsrechter wordt ontvangen en de tijd en score bij wordt gehouden.
  En het mooie is, ondertussen kun je kijken naar leuke korfbalwedstrijden.

  Nicole Kanters coördineert de planning voor deze groep vrijwilligers.

  Ook hiervoor geldt dat vele handen licht werk maken. Heb jij ongeveer 4 zaterdagen 2 - 2,5 beschikbaar om te helpen?
  Je kunt zelf aangeven wanneer je kunt en wilt. Laat het Nicole weten.