• 28 november, weer een spannende wedstrijd voor de boeg tegen DDW. Tweede speelsters van het 1e team konden niet aanwezig zijn door persoonlijke omstandigheden, en daarom zaten Lisa Ceelen uit senioren 2 en Maartje van den Heuvel uit de A1 bij de Korfrakkers op de bank.

  Met een voortvarende start van De Korfrakkers kwamen we voor op 3-0. Het spel van DDW werd aangepast en mede door 2 stippen werd het 3-3.
  En zo liep het tot bijna het einde van de eerste helft gelijk op tot 5-5. Waarin in de laatste minuut Geertje een mooie 6-5 maakte met een afstandsschot.

  Nu was het de kunst om het na de rust vast te houden. De voorsprong bleef niet lang en na rust scoorde DDW de 6-6. Deze stand liep uit tot 6-8 door een afstand schot en stip.

  Maar De Korfrakkers bleven doorgaan. Ze kwamen goed terug en tot het laatste kwartier stond het 9-9. Een belangrijke stand waarin ze zichzelf moesten blijven focussen.

  Maar door nog een afstandsschot en cruciale stip tegen werd het 9-11.

  Ze hebben tot het einde geknokt met z’n alle maar helaas benutten DDW in de eindfase de kansen en dat zorgde voor een nipte overwinning van 10-12.

  Een aan elkaar gewaagde wedstrijd waarin we weer stappen hebben gemaakt als team. Voor nu waarschijnlijk de laatste wedstrijd en even afwachten welke beslissingen er worden genomen voor de komende tijd, maar hopelijk kunnen we nog blijven trainen en korfballen.