• Beste allemaal,

  De afgelopen weken hebben wij ons gebogen over een lastig dilemma. Aan de ene kant het gegeven dat we midden in een lockdown zitten en aan de andere kant dat we zien dat sporten van cruciaal belang is voor ons allemaal en al helemaal voor de jongeren onder ons.

  Binnen de Korfrakkers hebben we dan nog een uitdagende bijkomstigheid dat we normaliter in deze tijd binnen sporten maar dit is al eerder verboden door de geldende corona regels. Indien we in tijden dat Korfbal buiten wordt gespeeld nu in deze situatie zaten hadden we ook niet deze lastige beslissingen hoeven maken. Uiteindelijk is het voor ons van groot belang dat we met gezond verstand gezond blijven en de regels die gelden opvolgen.

  Een vereniging ben je samen en dit moeten we ook samen doen. Het opvolgen van regels en het respecteren van ieders keuze is een groot goed. De komende tijd zal er o.a. door het bestuur maar ook de bijbehorende commissies regelmatig worden geëvalueerd hoe we het op dit moment doen ten aanzien van het naleven van deze regels. Uiteraard is de input van jullie allemaal belangrijk voor ons. Helaas kan je niet aan alles gehoor geven maar wij zullen wel alle input meenemen in de soms lastige besluiten die we moeten nemen. Iedere mening telt. Uiteindelijk blijft het ieders eigen besluit om gebruik te maken van de faciliteiten die we aanbieden.

  Bovenstaande gezegd te hebben en na veelvuldig overleg is besloten dat wij, net als vele andere buitensporten, op basis van de geldende regels vanuit het RIVM het buiten sporten (trainen) weer op gaan pakken voor de jeugd tot en met 17 jaar oud. Details volgen later en worden via de bestaande app groepen verspreid.

  Alle regels blijven van kracht en het houden van afstand en het desinfecteren van handen is cruciaal. Wij zullen bij de ingang een desinfecteer zuil plaatsen en vragen iedereen om elkaar aan te spreken op het naleven van de regels.

  Indien je vragen hebt en of mee wil denken / praten dan horen wij dat graag en kan je contact opnemen met een van de bestuursleden.

  Samen zijn wij de Korfrakkers en samen gaan wij deze grote uitdaging aan.

   

  Met sportieve groet,

  Dainne, Hanneke, Saskia, Willem, Danielle en Jan-Willem