• Buiten sporten voor 50-plussers in Erp-Keldonk-Boerdonk

  Maak kennis met Walking Sports

  KBO Erp- Keldonk-Boerdonk wil je kennis laten maken met Walking Sports. Dit is een seniorvriendelijk buitensportprogramma voor 50-plussers met als doel: samen elkaar ontmoeten, samen gevarieerd bewegen met hulp van allerlei oefeningen en ieder op zijn eigen niveau. Niets hoeft, alles mag. Ook het spelelement ontbreekt niet. En elke week begint met het samen drinken van een kopje koffie/thee, voordat het programma begint.

  Dinsdagochtend 18 oktober vindt de kennismaking plaats van deze nieuwe sport: sportpark Korfrakkers, Watermolenweg.
  Om 9.30 uur starten we onder het genot van een kop koffie of thee met cake en ondertussen geeft Henry van Alebeek (sportcoach van Meijerijstad)  een presentatie over Walking Sports
  Daarna kunnen deelnemers in de praktijk kennis maken met deze sport onder leiding van Henry.
  Het eerste half uur is voor de warming up. Daarna komen balans, stabiliteit en bot- en spierversterkende oefeningen aan bod. Als afsluiting een spelelement, zoals walking football, walking korfbal of tennis fit.

  Heb je zin om mee te doen of wil je wel eens ervaren hoe Walking Sports in zijn werk gaat, kom dan op dinsdagochtend 18 oktober naar het sportpark van de Korfrakkers op de Watermolenweg en laat je enthousiast maken om daarna elke week te komen “Walkingsporten.”

  Aanmelden kan via e-mail: kboerp-keldonk-boerdonk@hotmail.com  of bel naar
  Maria van Asseldonk (06 13696435) of José van de Wijdeven (06 41703729).

   

  KBO Erp-Keldonk-Boerdonk