• Technische Commissie: oog voor speelsters en trainers

 • De Technische Commissie van de Korfrakkers bestaat op dit moment uit een TC Senioren (Jet Verbruggen) en TC Jeugd (Kim Steenbakkers, Monique v.d. Ven, Anke Verstraten, Harriët der Kinderen, Pety Selten en Tine Vissers).

  De taken van de TC zijn heel divers. Zo houden zij zich vanaf maart-april al bezig met de teamindeling van het volgende seizoen en proberen ze hier dan z.s.m. de leiding bij te zetten. Als dat staat gaan we zo goed mogelijk de trainingstijden bepalden.

  Jaarlijks proberen ze enkele clinics te organiseren voor de trainsters en coaches, waarbij zij het nieuw geleerde mee kunnen nemen naar hun eigen team.
  Zo gaan ze ook elk jaar naar scholen in de omliggende dorpen om clinics te geven en daarbij het korfbal te promoten.

  Bij elke overgang van veld naar zaal en andersom houden ze in de gaten in welke poule onze teams zijn ingedeeld om te kijken of de teams niet te hoog of te laag zijn ingedeeld, zodat ieder team een leuke competitie kan krijgen.

  De TC zit minstens 1 keer per maand bij elkaar om alle teams door te nemen en om te kijken of alles op rolletjes loopt bij de teams of dat zich iets voordoet waarbij ze kunnen assisteren. 

  Hierbij is Eefke v.d. Elzen samen met Tine aanspreekpunt voor de Kangoeroeklup, Anke samen met Gabry voor de Welpen, Tine voor de F-pupillen, Pety voor de E-pupillen, Harriët voor de D-pupillen. Anke is het aanspreekpunt voor de C-teams, Kim voor de B-teams en Monique voor de A-teams. Jet is het aanspreekpunt voor de senioren.

   

  Mocht je vragen hebben dan kun je ze natuurlijk altijd op het veld aanspreken of contact zoeken per mail: tc@korfrakkers.nl

  Korfbal is voor iedereen!