• Zondag 26 februari speelde de senioren 1 tegen koploper Rosolo uit Reusel.

    Waar de eerste wedstrijd flink werd verloren, waren de dames nu zeer getergd om het beter te gaan doen. Voor het publiek was de wedstrijd minder fraai om te kijken; er stonden twee teams op het veld, die er zich al voor de wedstrijd van bewust waren, dat ze elkaar ook kunnen treffen tijdens de play-off, om een ticket te verdienen voor de finale in de Maaspoort in Den Bosch op zaterdag 8 april aanstaande.

    Het doel van coach Kop Jansen en zijn team was om de play-off te halen. Nu die veiliggesteld is, smaakt het ook gewoon naar meer. Waar Rosolo toch wel het beste team in de topklasse is, betekent dit niet automatisch dat ze alles blijven winnen.

    Het scoringspercentage in de eerste helft was van beide teams laag, waarbij de bal aan Erpse zijde minder vaak doel trof. Er werd in de eerste helft maar 9 keer gescoord door allebei de teams; ruststand 3-6. Ook in de tweede helft werd er niet vaak gescoord, maar de wedstrijd werd wel leuker om naar te kijken. De Korfrakkers hadden heel goed door welke strategie het beste werkte om de Reuselse doelpuntenmachine te temperen en dat werd in de tweede helft tot in finesse uitgevoerd. De achterstand werd naar het einde van de wedstrijd toe omgebogen naar een terechte voorsprong van 10-8. In de laatste minuut van de wedstrijd kwam het mentale stuk een beetje in het gedrang en wist Rosolo toch nog twee keer te scoren en de eindstand naar 10-10 te brengen.
    Het wordt heel spannend wie de tegenstander gaat worden in de play-off; Rosolo of Be Quick, die nu gelijk staan. Op 19 maart spelen zij tegen elkaar hun laatste competitie wedstrijd en de winnaar van deze wedstrijd wordt de teg-enstanders van onze senioren.