• Prinses Irene was de enige tegenstander, die we tijdens de zaalcompetitie nog niet waren tegengekomen. Prinses Irene staat op de laatste plaats met 1 punt, maar toch wisten we dat dit een lastige wedstrijd zou gaan worden. We openden de wedstrijd in de eerste aanval met een mooie doorloopbal. Waar we in de wedstrijd tegen Stormvogels scherp waren in de aanval met een hoog baltempo, werd de eerste helft tegen Prinses Irene gekenmerkt door vooral veel slordige aanvallen. Met als gevolg dat de ruststand 7-7 was.
    De tweede helft kwamen we sterk de kleedkamers uit en stonden we binnen een korte tijd met 2 doelpunten voor. Daarna konden we een lange tijd het publiek niet vermaken, want er viel van beide kanten geen doelpunt. Bij een voorsprong van 4 doelpunten was de wedstrijd al beslist. De concentratie werd minder bij de speelsters en daar wist Prinses Irene in de slotfase nog 2 keer van te profiteren en de achterstand terug te brengen tot 2 doelpunten. Maar de winst was al binnen. De wedstrijd eindigde met een stand van 10-12.

    Volgende week staat Be Quick op het programma. Dan zal er uit een ander vaatje getapt worden. Be Quick staat 2e in de standenlijst en de thuiswedstrijd in Ter Aa werd nipt verloren. Jullie zijn allemaal welkom om ons te komen aanmoedigen in Rosmalen, in de Rodenborch Hal. Speciaal voor onze supporters, die anders op de automatische piloot naar de sporthal in Geffen zouden rijden. De wedstrijd begint om 14.40 uur, meteen na de wedstrijd van senioren 2, die om 13.00 uur van start gaat. En ook senioren 2 gaat deze zaalcompetitie als een speer. Hun wedstrijd tegen Be Quick 2 zal een krachtmeting worden tussen de nummer 2 en 3 van de ranglijst.