• Zondag 5 mei stond de uitwedstrijd tegen ODC op het programma. De punten waren cruciaal voor de Korfrakkers om de tweede plek te behouden en dus mee te blijven doen voor de kruisfinales. Na twee weken zonder wedstrijd was iedereen weer enthousiast om er vol voor te gaan. In de eerste 12 minuten ging het gelijk op en vielen aan beide kanten de doelpunten nog niet echt gemakkelijk (stand 2-2). Door effectieve aanvallen op te zetten met rust in de bal en snelheid in het lopen, wist de Korfrakkers voor de rust toch nog 4 extra doelpunten te maken, waaronder 2 mooie schoten en 2 korte kansjes. Tegelijkertijd wisten ze het verdedigend goed dicht te houden, waardoor ODC haar druk naar binnen niet kon benutten. Dit resulteerde in een ruststand van 2-6.

    Ondanks het puntenverschil van 4 wist de Korfrakkers dat dit nog geen gewonnen wedstrijd was, aangezien ODC bekend staat als een ploeg die niet snel opgeeft en dit gat zomaar kan dichten. Ondanks de vastberadenheid begon de ploeg uit Erp na rust niet vlekkeloos door slordige foutjes met gooien in het aanvalsvak. Hierdoor bracht ODC de stand terug naar 3-6 in de 4e minuut van de tweede helft. Gelukkig werden de dames van de Korfrakkers op tijd weer wakker geschud en kwam het doelpuntenmachine op gang, waardoor ze in 10 minuten tijd hun voorsprong uitbreidden naar 8 doelpunten (stand 3-11). In het laatste kwartier van de wedstrijd wist ODC nog vier doelpunten te maken, maar dat was niet genoeg om de Korfrakkers te verslaan.

    De eindstand was 13-7 in het voordeel van de Korfrakkers, wat betekende dat de 2 punten weer mee naar Erp gingen! Op naar de volgende wedstrijd tegen Oranje Wit op 12 mei om 13.00 uur in Leunen. Wees erbij voor weer een leuke en belangrijke wedstrijd!