• Op zondag 2 juni stond de wedstrijd tegen Be Quik op het programma. Voor de punten was het niet belangrijk om de wedstrijd te winnen.
    Korfrakkers 1 had zich immers al veilig gesteld voor de kruisfinale op 9 juni. Wel zou de wedstrijd tegen Be Quik een goede oefening zijn om in de flow te komen en de laatste puntjes op de i te zetten voor de kruisfinale. Vooral doorvechten in de harde duels was van belang deze wedstrijd.
    De 1e helft wisten De Korfrakkers de korf goed te vinden. Ze maakten 2 doelpunten voordat Be Quik tot scoren kon komen. Be Quik kon er in de eerste helft niet meer scoren dan 4 doelpunten. De Korfrakkers daarin tegen wisten de korf goed te vinden. Zij scoorde er 10 in de eerste helft. De ploegen gingen de rust in met een stand van 10 – 4. Na de rust wist iedereen dat het belangrijk was dat De Korfrakkers niet gingen verslappen en dat ze deze wedstrijd niet meer weg moesten geven.
    De wedstrijd werd geopend door 2 doelpunten aan de kant van De Korfrakkers. Even leek het erop dat de flow van de eerste helft er nog in zat bij de Korfrakkers. Helaas was dit niet het geval. De Korfrakkers kregen het ene doelpunt na de andere om hun oren. De hele 2e helft was Be Quik scherper in hun afronding.
    Het werd nog een spannende wedstrijd, iets wat je niet zou denken na de 1e helft. Be Quik kwam goed terug van 10 – 4 naar 13 – 12. In de laatste minuut scoorde Be Quik nog de gelijkmaker. De eindstand was 13 – 13. De Erpse meiden gaan zich deze week opmaken voor hun kruisfinale. Deze mogen ze volgende week zondag 9 juni spelen tegen Rosolo. Dit belooft een erg spannende wedstrijd te worden, dus zorg dat je erbij bent.

    Vandaag werd ook het bedrag bekend gemaakt wat we met z'n allen bij elkaar hebben gespaard voor zorgboerderij Achterum