• Lid worden?

  Lid worden bij de Korfrakkers kan vanaf 3,5 jaar. Je komt dan bij de Kangoeroeklup (voor kinderen tussen de 3,5 en 5,5 jaar). 
  Vanaf 5 jaar mag je gaan korfballen.

  De jeugd traint één keer per week en spelen op zaterdag een wedstrijd. Door het jaar heen worden er diverse activiteiten georganiseerd, zoals kamp, het nachttoernooi, bingoavond en knutselactiviteiten.

  Bij de jeugdteams worden ouders om beurten ingedeeld voor het wassen van shirtjes, rijden naar wedstrijden, en een enkele keer als zaalwacht en voor een bardienst.

  Senioren beginnen met trainen en worden ingedeeld in een team. Zij spelen op zondag, met uitzondering van de recreanten en midweek die in de veldcompetitie op woensdagavond spelen (in de zaalcompetitie spelen zij ook op zondag).

  Leden vanaf onze B-jeugd worden ingepland voor een vrijwilligerstaak binnen onze vereniging zoveel mogelijk gelinkt aan het korfbalspel, bv. het geven van training of het fluiten van een wedstrijd. Hierin kan de voorkeur worden aangegeven

  Natuurlijk kun je altijd een keertje vrijblijvend komen kijken en meetrainen. Dan zal je zien dat korfbal echt hartstikke leuk is!
  Voor meer informatie over een proeftraining kun je een mailtje sturen naar tc@korfrakkers.nl.

  Voor meer informatie over het lidmaatschap kun je een mailtje sturen naar ledenadministratie@korfrakkers.nl.