• De Kangoeroeklup

   


  Behalve leuk, is spelenderwijs leren bewegen ook belangrijk voor jonge kinderen. Voor hun motoriek (coördinatie) en zelfvertrouwen. Maar een kind ontwikkelt zich ook op sociaal- emotioneel gebied. Samen sporten zorgt ervoor dat je kind lekkerder in zijn/haar vel zit, makkelijker sociaal contact maakt en weerbaar(der) wordt!
  Bij de kangoeroeklup bieden we een sport- en spelaanbod aan kinderen in de leeftijd van 3,5 tot 6 jaar (t/m groep 2 van de basisschool).
  De kinderen krijgen leuke, verantwoorde trainingen met gevarieerde spelvormen en materialen.
  Ze zijn lekker veel in beweging en leren op een speelse manier omgaan met winnen en verliezen.
  De kangoeroeklup is niet gericht op het aanleren van korfbaltechnieken en het spelen van wedstrijden. We maken wel gebruik van spelvormen die een knipoog hebben naar het korfbal.
   
  De naam kangoeroeklup is gekozen omdat de kangoeroe veel overeenkomsten heeft met vaardigheden die horen bij de korfbalsport zoals snelheid, wendbaarheid en sprongkracht. Daarnaast heeft de kangoeroe een buidel die aan jonge kangoeroes bescherming en veiligheid biedt. De kangoeroeklup is symbolisch gezien de buidel -een veilige en warme plaats- voor de jongste leden van de club!
   
  De beste indruk krijg je natuurlijk door je kind een keertje mee te laten doen. Hij/zij mag 3x gratis meedoen. Meld je van te voren even aan bij Eefke.
  We trainen op woensdag van 17.30 tot 18.30 uur.
   
  De contributie per jaar is € 58,-. Hiervoor kan je kind ook deelnemen aan alle andere activiteiten die de club aanbiedt voor deze leeftijd. Het inschrijfformulier om lid te worden kun je hier invullen.
   
  Meer informatie of vragen, neem gerust contact op met:
   
  Eefke vd Elzen

  0650 892 272
  kangoeroeklup@korfrakkers.nl