Ga terug
Nuland – Zondag 22 mei. Be Quick thuis tegen De Korfrakkers. De nummers een en twee van de veldcompetitie. Beiden zijn echter al geplaatst voor de kruisfinales en zullen minder gemotiveerd zijn om tot het uiterste te gaan.
 
Be Quick opende de score in de eerste minuut. De Korfrakkers was vandaag zoekende in de aanval. Er werden door de Erpsen wel kansen gecreëerd maar niet afgerond. Pas na 9 minuten lukte het om de gelijkmaker te maken. In het vervolg was het Be Quick dat via afstandschoten afstand nam. De Nulandsen liepen uit naar 5-1. De Erpsen vonden het moeilijk om een goede aanval op te zetten. De ruststand was 6-2 in het voordeel van de thuisspelende vereniging.
 
De regerend zaal- en bekerkampioen wist dat het iets goed te maken had in de tweede helft. Dit lukte gedeeltelijk. In de aanval werd er beter samengewerkt en daardoor kwamen er ook goede kansen die nu wel benut werden. Vooral door goede schoten werd de achterstand verkleind tot 10-8 met nog 10 minuten te spelen. Een belangrijk moment om aan te haken om het nog spannend te maken. De laatste periode werd er echter slordig omgesprongen met de aanvallen en wist Be Quick de winst binnen te halen met een eindstand van 11-8.
 
Door deze uitslag eindigt Be Quick als eerste, gevolgd door De Korfrakkers. In de kruisfinales ontlopen ze elkaar waardoor het mogelijk is dat ze elkaar dit seizoen voor de derde keer in een finale zullen treffen.

Scores:
Heleen van den Nieuwenhof 2x
Maud Kanters 2x
Janine Delisse 1x
Chantal van de Akker 1x
Maaike van Oort 1x
Maud van Boxtel 1x