Ga terug
Erp – Zaterdag 7 mei. In een zonovergoten Erp speelde de kersverse bekerwinnaar haar thuiswedstrijd tegen Stormvogels uit Luyksgestel.
 
Al in de eerste minuut kwam De Korfrakkers op voorsprong door een afstandschot van Maud van Boxtel. Vervolgens werd er een aantal minuten aan beide zijden niet gescoord. Daarna kreeg De Korfrakkers het vizier weer op scherp en lieten ze mooie aanvallen zien waaruit ook hele mooie kansen werden gecreëerd en afgemaakt. De verdediging stond goed waardoor De Stormvogels moeite had om tot scoren te komen. De ruststand liet al zien wie de uiteindelijke winnaar zou worden. 11-2 in het voordeel van De Korfrakkers.
 
Ook in de tweede helft wisten de Erpsen te blijven scoren. Ook Stormvogels wist beter het gat van de korf te vinden. Dit leidde uiteindelijk tot een 22-7 eindstand in het voordeel van De Korfrakkers.
 
Zondag 22 mei staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. De Korfrakkers tegen Be Quick. De wedstrijd die wel eens beslissend kan zijn wie er als eerste gaat eindigen in de reguliere competitie.