Ga terug
Hooge Mierde – zondag 17 april. De Korfrakkers speelt een uit wedstrijd tegen DDW uit Hooge Mierde. Deze tegenstander was verliezend halve finalist in de zaal en doet het ook goed in de veldcompetitie. Het beloofde een spannende wedstrijd te worden.
 
Het waren de Erpse meiden van De Korfrakkers die het best begonnen. Al vrij snel namen ze een 0-2 voorsprong. Volgens verwachting werd het een fysieke wedstrijd. Daardoor kon DDW in score bij blijven maar ondanks dat bleef De Korfrakkers op slag van rust met 7-9 voor staan.
 
Na rust bleek dat tactiek het toch wint van fysiek. De Korfrakkers ging door met scoren terwijl DDW maar een keer scoort in de gehele tweede helft. De Korfrakkers zet mooie aanvallen op waardoor er mooie doelpunten ontstaan. Dat resulteerde uiteindelijk in een ruime 8-16 winst voor De Korfrakkers. Bijna alle speelsters hebben deze wedstrijd gescoord.
 
Afgelopen donderdag speelde De Korfrakkers haar halve finale in de bekercompetitie tegen De Peelkorf uit Ysselsteyn. Ook die wedstrijd werd met ruime cijfers gewonnen: 16-28. Dat resulteert wederom in een finale tussen Be Quick en De Korfrakkers. De Nulandsen wisten in de andere halve finale te winnen van Spes. De bekerfinale zal worden gespeeld in Den Dungen en wel op 1 mei a.s. om 15.00 uur.
 
Aanstaande zaterdag 23 april om 17.00 uur speelt De Korfrakkers thuis in Erp tegen Altior haar volgende competitiewedstrijd.