Ga terugVrijdagavond 10 mei werden de jaarlijkse Dames Awards gehouden waarvoor veel korfbalsters van De Korfrakkers waren genomineerd. De nominaties komen tot stand doordat na elke wedstrijd gestemd moet worden door de speelsters, coaches en scheidsrechter wie er die wedstrijd de beste aanvalster, beste verdedigster, beste korfbalster en het beste talent is. Ook worden er waarderingen toegekend aan de scheidsrechter en coaches. Aan het einde van de zaalcompetitie worden deze stemmen geteld en komen er de nominaties uit voort.

In de volgende categorieën waren speelsters van onze club genomineerd:

Beste Korfbalster Junior 
Sophie van den Bosch

Beste Korfbalster Reserve Topklasse 
Eline Kerkhof

Beste Aanvalster Topklasse 
Ingrid Claasse

Beste Verdedigster Topklasse 
Jet van Gerwen en Ingrid Claasse

Beste Korfbalster Topklasse 
Ingrid Claasse

Beste Talent Topklasse 
Lucie van den Akker


De avond werd gehouden in Partycentrum Van Haandel, een thuiswedstrijd dus voor De Korfrakkers. Deze locatie ligt centraal voor de meeste verenigingen en de organisatie is al jaren tevreden over deze zaal waar de genomineerden van de grote trap af komen gelopen. De prijzen werden deze avond uitgereikt door Internationals Jordi Pasma en Alwin Out.

Het is altijd afwachten wie uiteindelijk de meeste stemmen heeft ontvangen en na afloop bleek dat dit jaar er één prijs in de wacht is gesleept. 

Jet van Gerwen werd gekozen tot beste verdedigster en liet zich kronen met een mooie oorkonde. 

Helaas voor onze andere toppers maar we zijn reuze trots op onze speelsters en vinden het knap dat ze genomineerd waren.