• Het was druk in Ter Aa, omdat er wederom een belangrijke wedstrijd op het programma stond van senioren 1 tegen DDW 1 uit Hooge Mierde.
    Een team met heel veel ervaring in het veld met speelsters die weten hoe ze de randjes op moeten zoeken. Een heel fysiek ingesteld team en daar hadden de Erpse speelsters in het begin van de wedstrijd geen antwoord op. DDW was van plan om elk duel te winnen en vanaf het begin kwam senioren 1 er niet aan te pas. Veel slordig balverlies en slechte schoten tegenover DDW die wel wisten te scoren. Binnen 15 minuten liep DDW uit naar een verschil van 6 doelpunten. Pas in de 13e minuut scoorde Maud voor Erp het eerste doelpunt. Pas met de stand van 1-7 kwam de Erpse machine op gang. In duels lieten ze zich niet meer opzij zetten en de aanvallen werden steeds beter. DDW kon het tempo niet volgen en kwam zelf niet meer aan scoren toe. De goede Erpse vibe was gevonden en er werd aan de lopende band gescoord tot 8-8 op het scorebord kwam staan, net voor rust. Helaas kreeg DDW nog een vrije worp, zodat de ruststand 8-9 werd.
    De verwachtingen voor de tweede helft waren bij het publiek hooggespannen en het vertrouwen in een goede afloop kwam terug. Helaas begon de tweede helft exact hetzelfde als de eerste helft. DDW maakte de kansen af, waar onze senioren niet tot scoren konden komen. Het veldspel was gelijkwaardig; DDW was echt niet beter in hun spel. Maar het gaat er uiteindelijk om wie de meeste doelpunten maakt. De tweede helft bleef spannend, omdat iedereen zat te wachten wanneer de inhaalrace van de Korfrakkers zou beginnen.
    Het lukte niet deze zondag. De eindstand van 11-14 was terecht, maar wel teleurstellend.