• De zaal competitie ging op zondag de 13e eindelijk van start! In een vol Ter Aa werd de eerste zaalwedstrijd van De Korfrakkers 1 gespeeld tegen Be Quick 1.
    Er hing een goede spanning in de hele zaal want dit beloofde meteen een spannende wedstrijd te worden. Er werd gestart met drie doorloopballen van de pupillen van de week en daarna volgde het eerste fluitsignaal van de wedstrijd. De wedstrijd startte in het voordeel van de Korfrakkers met 2 doelpunten van Nikki. Maar na 10 minuten maakte ook Be Quick hun eerste doelpunt en werd het 2-2.
    De rest van de eerste helft ging qua scoren vrij gelijk op maar uiteindelijk wist Be Quick de rust in te gaan met een voorsprong van twee punten: 6-8. Er was de eerste helft nog wat onrust in het spel van De Korfrakkers, dus na een goede bespreking in de pauze wisten we weer wat ons te doen stond. De tweede helft kwamen de Korfrakkers meteen tot 7-8, maar uiteindelijk kon Be Quick toch nog uitbouwen naar 10-14. Echter gaven De Korfrakkers niet op en gingen ze vol de strijd aan. Dit resulteerde in nog mooie doelpunten aan de kant van De Korfrakkers, maar uiteindelijk was het helaas toch net niet genoeg. De eindstand was 14-15 in het voordeel van Be Quick. Helaas dus geen eerste punten, maar de strijd is begonnen! Volgende week zal er opnieuw heel hard gewerkt moeten worden in een uitwedstrijd tegen DDW. Deze wedstrijd wordt gespeeld om 15.15. Mocht je helaas niet naar Reusel kunnen komen dan kun je in ieder geval nog onze nieuwe Instagram volgen, dit is dekorfrakkers1. Wij zullen op dit account jullie meenemen in onze competitie, trainingen en andere leuke content.
    Maar natuurlijk zien we jullie graag bij de wedstrijden, net zoals bij deze spannende wedstrijd!!