• Club van 50

  In 2014 bestond onze vereniging 50 jaar. Voor de nodige financiële ondersteuning hebben we besloten om een “Club van 50” op te richten. Een “Club van 50” bestaat bij veel verenigingen en is er voor om iedereen, zowel particulieren als ondernemers, de mogelijkheid te bieden de vereniging door middel van een financiële ondersteuning een warm hart toe te dragen.

  In de jaren na ons jubileum blijft uw steun, onder andere door de afnemende gemeentelijke steun, evenzo hard nodig. We hopen op deze manier de financiële armslag van onze club te kunnen vergroten zodat we er voor kunnen zorgen dat onze selectieteams in de top mee blijven draaien, maar vooral om er voor te zorgen dat we alle meiden die graag willen korfballen goede faciliteiten kunnen bieden om hun sport op een fijne manier te kunnen beoefenen.

  Wat verwachten wij van u?
  Een lid van de “Club van 50” verbindt zich voor een jaar aan de vereniging door € 50,- bij te dragen. Daarna wordt het lidmaatschap per jaar verlengd. Ruim voor automatische afschrijving van de bijdrage wordt hiervan melding gemaakt.

  Wat kunt u van ons verwachten?
  Vanaf deelname volgt er een vermelding van uw deelname in onze kantine middels een persoonlijk naamplaatje. Jaarlijks zult u worden uitgenodigd om deel te nemen aan een activiteit. Gestreefd wordt om van de € 50,- minimaal € 40,- ten goede te laten komen aan de vereniging.

  U kunt zich aanmelden door het aanmeldingsformulier in onze kantine of op onze website in te vullen, te ondertekenen en in te leveren bij ons in het clubgebouw of te mailen naar penningmeester@korfrakkers.nl. Natuurlijk kunt u ook als team lid worden en ook je vader, moeder, opa, oma, buurman, buurvrouw, vrienden en kennissen kunnen lid worden en zo de vereniging een warm hart toedragen.

  Hartelijk bedankt en tot ziens als lid van de “Club van 50”.

  Namens de sponsorcommissie en het bestuur De Korfrakkers Erp

  Klik hier voor het aanmeldingsformulier.