• 22 januari, een koude zondagmiddag. De dames van de Korfrakkers waren goed voorbereid op deze lastige wedstrijd die begin dit seizoen met 14-15 verloren werd.
    Met veel zelfvertrouwen begonnen we aan de wedstrijd. BeQuick opende de score via een vrije worp en zo stond het 1-0. De 2-0 kwam daarna ook snel.
    De koppies stonden niet scherp genoeg. Gelukkig kwam de 2-1 en 2-2 binnen 3 minuten. Daarna liep de wedstrijd gelijk op, maar BeQuick nam steeds de leiding met 2 doelpunten verschil. We gingen daarom ook de rust in met een stand van 8-5. In de rust was zeker duidelijk voor iedereen dat de aanval beter moest. Koppies erbij en sterk beginnen aan de 2e helft.
    Zo gezegd zo gedaan, eerste doelpunt werd nog gemaakt door BeQuick, maar daarna was het onze beurt: van 9-5 kwamen terug tot 10-8. Daarna kwam er een lange periode zonder doelpunten. Totdat BeQuick er snel 2 achter elkaar in gooide. Vanaf dat punt kwamen we helaas niet dichterbij dan 3 doelpunten. De wedstrijd werd geëindigd met een stand van 17-14. Een wedstrijd om van te leren.
    Volgende week worden er 2 belangrijke punten verdeeld, nummer 3 tegen de nummer 4. Wij spelen de 29e tegen DDW thuis in Erp om 14:30.
    Kom ons aanmoedigen want dit gaat een spannende pot worden!