Ga terug
Het is niet dat de zaalperiode niet leuk is, integendeel zelfs. De meeste korfballers zullen de zaal prefereren boven het veldkorfbal. Toch is het weer fijn om buiten bezig te zijn. Zoals de koeien weer de wei in mogen, zo arriveren wij weer op ons stekkie aan de Watermolenweg.
Als dan ook nog eens het eerste lentezonnetje schijnt is het echt genieten om iedereen weer op het veld te zien. De velden liggen er prachtig bij en in de winter is er hard gewerkt door "onze mannen" om de accommodatie te verbeteren.  Een tassenrek, nieuwe bankjes, stoep aangelegd, een poortje erbij, een handig hulpmiddel om de zware voetplaten te verplaatsen, diezelfde voetplaten bekleedt met kunstgras, de keuken aangepast en het nieuwe scorebord geïnstalleerd. Bij een doelpunt zal er nu GOAL GOAL GOAL verschijnen. Hard gewerkt mannen bedankt!
 
Ook is er hard gewerkt door de dames tijdens de zaalcompetitie. Sommige konden dat bekronen met een kampioenschap, maar zeker alle teams zijn gegroeid en beter geworden. Helaas waren er ook enkele teams die het echt heel zwaar hadden door een scheve competitie-indeling, waardoor ze tegen te grote, oudere meiden moesten ballen. De TC heeft er alles aan gedaan om dit leed te verzachten en om ze nu beter ingedeeld te krijgen.

Veel plezier beleefde iedereen weer tijdens de zaalfinale in Eindhoven en de wedstrijden daar naartoe.Het was volle bak in Ter Aa tijdens de play-off wedstrijden. Wat een spanning en wat een sfeer. Speelsters, begeleiding, supporters en vele vrijwilligers. TOP!  Dat was echt genieten.
 
Met dat trotse gevoel nu dus weer naar buiten. Nog lekker twee maanden korfballen en in de maand juni nog vele andere activiteiten. Er staat nog van alles op de planning maar stiekem zijn er ook al veel vrijwilligers bezig met het volgend seizoen.  De TC, de scheidsrechterscommissie, de activiteitencommissie, het bestuur en de groep leden die de clubavonden bezoekt van Elles & Ellen. Daar gaat het vooral over de toekomst van De Korfrakkers. Wil je daar ook over meedenken en praten? Sluit dan aan op woensdag 20 april in het clubgebouw.
 
Wauw wat heb ik er weer zin in!!
 
Jullie voorzitter
Dainne Oppers